Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Peste 1.000 de metri pătrați din curtea fostei Școli Generale nr. 19, cedați Grădiniței nr. 34

Published

on

Viceprimaru din partea USR, Florin Cocargeanu, a declarat că în cadrul ședinței de Consiliu Local din 30 septembrie a fost votat proiectul de HCL pe care l-am inițiat pentru ca o parte din curtea fostei Școli Generale Nr. 19 să fie dezmembrată și cedată Grădiniței nr. 34 din cartierul Medeea.

„Adoptarea acestei hotărâri reprezintă o altă etapă din procesul de renovare a grădiniței, pe care l-am început în decursul anului trecut. Toate spațiile interioare (sălile de clasă, grupurile sanitare, holurile) Grădiniței nr. 34 au fost complet renovate, tâmplăria PVC a fost schimbată și, pentru o dotare corespunzătoare, a fost achiziționat mobilier preșcolar nou. Proiectul votat la sfârșitul săptămânii trecute, este primul pas în vederea amenajării unei curți care să le ofere celor mici un spațiu adecvat desfășurării activităților în aer liber.“, spune Florin Cocargeanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions