Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Peste 100 de pietoni, amendați ieri pentru traversare neregulamentară

Published

on

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea pietonilor care traversează prin loc nepermis.

Acțiunea s-a derulat pe principalele artere de circulație, scopul acesteia fiind acela de a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de maximă siguranță.

”Traversarea prin loc nepermis este una dintre principalele cauze generatoare de acidente rutiere în județul Constanța, în anul 2023 fiind înregistrate 118 astfel de accidente, în urma cărora 104 persoane au fost rănite grav și 8 persoane au decedat.

În urma acțiunii desfășurate de polițiștii rutieri, au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, 109 pietoni fiind sancționați pentru nerespectarea regulilor de circulație.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 166.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii desfășurate au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Ca urmare a activităților derulate de polițiștii rutieri, în ultimele 24 de ore în județul Constanța s-au produs numai trei accidente rutiere, soldate cu trei persoane rănite ușor.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions