Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța: Peste 1350 de oameni, amendați în autobuzele RATC în luna august

Published

on

În luna august, peste 1.350 de oameni au fost amendați în autobuzele RATC, fie pentru că nu aveau bilete de călătorie, fie din alte motive.

Potrivit unui comunict de presă remis reacției, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în colaborare cu lucrători din cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane.

Astfel, polițiștii locali au legitimat 1332 persoane, dintre care 5 au fost conduse la sediul unițătii de poliție locală pentru identificare și luarea măsurilor legale conform competențelor. Au fost aplicate 1352 sancțiuni contravenționale, din care 1332 amenzi au fost constatate pentru lipsa titlului de călătorie valabil și obligatoriu pentru mijlocul de transport în comun care deservesc liniilor RATC: 2 -43, 5 B, 5-40, 44, 43M, 48, 51,100, 101, 102, City Tour.

18 amenzi au fost aplicate pentru tulburarea ordinii publice, refuz de legitimare, adresarea de injurii/expresii jignitoare, consum de alcool, iar 2 amenzi contravenționale au fost constatate pentru aruncarea de diverse resturi pe domeniul public.

Advertisement

Suma totala a amenzilor contravenționale care au fost aplicate în luna august pe mijloacele de transport în comun s-a ridicat la 137.000 lei.

”Recomandăm persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să respecte normele sociale de bun simt privind curățenia, sa nu consume alcool, sa respecte indicațiile organelor de control, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte, care să ducă la identificarea persoanei în cauză pentru a nu se ajunge în situația de a fi conduși la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale, conform competențelor conferite de lege.
Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei municipiului Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot semnala fapte antisociale ce țin de ordine și siguranță publică-0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).”, precizează Biroul de presă al DGPL Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions