Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Peste 600 de locuri de parcare de pe bulevardul I.C. Brătianu vor dispărea

Published

on

Conducerea USR Constanța îl acuză pe primarul Vergil Chițac că aprobarea pe repede înainte a proiectului de modernizare a bulevardului IC Brătianu peste 600 de locuri de parcare vor dispărea.

„Pentru că așa au vrut Chițac, PNL și PSD: 600 de locuri de parcare de pe bulevardul I.C. Brătianu nu vor mai exista. I.C. Brătianu va deveni un alt bulevard-șantier al orașului. Amintim că în ultima ședință de Consiliu Local, PNL și PSD au votat un proiect prin care sunt eliminate toate locurile de parcare existente pe bulevard. Fără explicații și fără consultări, constănțenii vor plăti din buzunarele lor pentru un nou proiect ce poartă semnătura incompetenței aparatului administrativ al primarului Chițac și a obedienței consilierilor PNL și PSD.“, spun cei de la USR.

Amintim că, aleșii locali ai PNL și PSD au aprobat în urmă cu o lună proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenție şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, Bulevardul I.C. Brătianu”. Valoarea totală a investiției este 167.609.191 de lei. Proiectul prevede, printre altele, desființarea sensurilor giratorii existente și desființarea locurilor de parcare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions