Connect with us

Administratie

Constanța. Primăria anunță că a montat 50 de refugii noi în stațiile de autobuz. Valoarea unui refugiu se ridică la 16.000 de euro

Published

on

Primăria Constanța anunță că se amplasează adăposturi modulare în toate zonele orașului. 50 de refugii au fost montate deja, iar alte 25 urmează să fie amplasate în perioada următoare. În total, în municipiul Constanța vor exista 125 de refugii în stațiile autobuz, care vor spori condițiile de siguranță și confort ale călătorilor.

„Refugiile sunt construite din materiale de cea mai înaltă calitate care oferă protecție împotriva acțiunilor corozive și a mediului salin. Partea din spate și o parte laterală sunt închise cu sticlă securizată care asigură protecție la lovire. Tabla tavanului interior este decupată pentru a permite iluminarea corespunzătoare pe timp de noapte. De asemenea, refugiile sunt dotate cu panouri de informare și cu bănci cu spătar și șezut din lemn, sigure și rezistente în timp. Facem apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public!“, spune Primăria.

Contractul pentru montarea stațiilor de autobuz se ridică la suma de 8.885.750 lei, fără TVA. Se vor monta în total 125 de stații. Prețul total pentru stație, incluzând și montajul, ajunge la 84.592 de lei, TVA inclus. Asta înseamnă aproximativ 16.000 de euro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta