Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. Primăria anunță că a plantat aproximativ 120 de copaci în aceste zile pe aliniamentele stradale

Published

on

plantari copaci

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban a început programul de reamenajare a spațiilor verzi prin plantarea de  platani, frasini, mesteacăn și castani.

„În aceste zile, lucrătorii  SC Confort Urban au plantat peste 120 de platani,  în locul celor uscați care au fost înlăturați în anii anteriori, și în casetele construite special pentru spații verzi pe trotuarele reconstruite. Au fost deja plantați 45 de platani pe strada Termele Romane, 40 de platani  pe strada Traian și prelungirea Traian, pe bulevardul Mamaia 14 platani și pe Bulevardul Aurel Vlaicu 11. Angajații Confort Urban vor mai planta în perioada următoare încă 200 de platani, 50 de frasini, 150  bucăți de mesteacăn, 200 de arțari și castani. Vor urma plantări de arbori și pe strada Unirii, Baba Novac, în parcarea de pe strada Traian și în parcarea de pe strada Lotca din cartierul Tomis Nord.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions