Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Proiect de regenerare ce include o grădină urbană în Poarta 6. Vezi cine propune

Published

on

teren joaca poarta

USR Constanța continuă să propună administrației publice locale proiecte de dezvoltare a orașului, care să fie incluse în bugetul pentru acest an. După parcarea etajată din zona Badea Cârțan, liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, spune că formațiunea sa propune acum un proiect de regenerare ce include o grădină urbană în Poarta 6 (în apropierea liceului Lucian Blaga).

„Știm că primarului Chițac nu îi pasă, însă atât eu, cât și colegii mei din USR Constanța insistăm cu o serie de proiecte benefice pentru oraș, pe care le propunem pentru includerea în bugetul local din acest an. Unul dintre acestea îl reprezintă elaborarea documentației tehnico-economice pentru un proiect de regenerare ce include o grădină urbană în Poarta 6 (în apropierea liceului Lucian Blaga) – zonă pe care actuala administrație a ignorat-o total.

Pentru această etapă a proiectului este nevoie de 100.000 de lei din bugetul local – o sumă infimă pentru un primar care a cheltuit milioane de lei doar pentru iluminatul festiv. Grădina urbană a fost propusă și anul trecut, însă Chițac s-a făcut că nu vede proiectul, pentru că e al USR.

Într-o postare anterioară vă spuneam despre parcarea metalică supraetajată ce trebuie construită în zona Badea Cârțan și pentru care am depus proiectul de includere în buget.

Sunt soluții și proiecte ce nu necesită miliarde și care reflectă dorințele reale ale constănțenilor din zonele și cartierele vizate, pentru că am fost acolo și am vorbit cu oamenii. În 2024 suntem aici pentru a construi schimbarea!“, spune Stelian Ion.

gradina poarta

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions