Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. Proiectul promenadei Mării Negre, respins în Consiliul Local

Published

on

Toate cele 24 de amendamente depuse de consilierii locali ai USR la bugetul local pe acest an al Constanței au fost respinse de aleșii PNL și PSD. Nu a contat faptul că era vorba de construirea de școli, grădinițe, terenuri de sport, zone verzi sau de amenajarea promenadei Mării Negre, de la plaja Modern la Pescărie.

„Am o veste foarte proastă pentru constănțeni: vor betona Constanța până în buza mării! Asta au decis astăzi primarul Vergil Chițac și aliații săi de combinații imobiliare, consilierii PSD și PNL, votând proiectul de construire a șoselei de coastă pe taluzul Constanței.

Niciunul dintre ei nu se gândește o clipă să creeze locuri de joacă, spații verzi, alei pietonale, să mențină un aer curat în Constanța. Toți se gândesc numai la afaceri imobiliare, cum să ridice și mai multe betoane, să vândă terenuri prietenilor politici.

De astăzi, Vergil Chițac și consilierii PNL și PSD au dat undă verde celui mai mare tun imobiliar din Constanța. Radu Mazăre poate fi fericit, are urmași de seamă care i-au dezgropat proiectul și se pregătesc să distrugă și taluzul orașului.

Advertisement

USR a propus pentru această zonă construirea unei promenade pietonale, adică un proiect fără miză imobiliară, ci doar pentru a crește calitatea vieții constănțenilor.

Chițac, PSD și PNL visează doar cum să le crească afacerile și conturile.“, a spune liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion.

Iată lista cu proiectele depuse de USR și care ar fi trebuit să fie incluse în bugetul din acest an:

proiecte usr

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions