Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Se reabilitează carosabilul pe strada Moților din cartierul Palas. Se vor institui restricții totale de trafic rutier

Published

on

strada motilor constanta

Se reabilitează carosabilul pe strada Moților din cartierul Palas. Se vor institui restricții totale de trafic rutier, informează Primăria Constanța.

„Conducătorii auto sunt rugați să evite circulația pe strada Moților, astăzi și mâine, pe tronsonul cuprins între strada Palas și strada Bucegi. În această zonă, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total astăzi, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00. Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, 10 iulie, și vor fi menținute aceleași restricții de trafic, în intervalul orar 07:30 – 16:00. În paralel se lucrează la reabilitarea totală a trotuarelor și se construiesc casete pentru spații verzi, unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. După finalizarea lucrărilor de asfaltare se vor aplica marcajele rutiere.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor. De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.“, notează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions