Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto funcționează în noul sediu

Published

on

Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Constanţa funcţionează, de la începutul acestui an, în incinta Pavilionului Expoziţional. Astăzi, în mod oficial, autoritățile au anunțat programul și au oferit informații utile constănțenilor interesați. La eveniment a participat și secretarul de stat din cadrul MAI, comisar șef de poliție Dan Mihai Chirică.

Amintim că, la finalul anului trecut, Consiliul Judeţean Constanţa a aprobat cedarea în folosinţă gratuită către InstituțiaPrefectului județului Constanța a mai multor spații din Pavilion pentru mutarea serviciului Permise și Înmatriculări Auto. De la începutul anului 2018, examinarea teoretică a candidaţilor se face în incinta Pavilionului Expoziţional, iar din parcarea acestuia se va pleca pe traseu, pentru testarea practică. De asemenea, este important de precizat că tot în incinta Pavilionul Expozițional funcționează și birourile pentru depunerea și ridicarea actelor pentru permisele auto. Astăzi, într-o zi obismuită de lucru, la ghișee nu existau cozi, iar munca se desfășura după un program normal.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a anunțat că prin această mutare se reduce timpul de așteptare la ghișeu, iar preschimbarea permiselor de conducere se poate face doar pe bază de programare online. De asemenea, șeful CJ Constanța a spus că prin această mutare “se economisesc timp și bani”.

“La Pavilionul Expozitional Constanta s-a deschis un nou sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Ma bucur ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, am putut sa contribui la imbunatatirea serviciilor de inmatriculare/permise pentru locuitorii din Constanta. Felicitari Institutiei Prefectului pentru mobilizare in amenajarea, in timp record, spatiilor puse la dispozitie de Consililul Judetean. Astazi, alaturi de ministrul secretar de stat, Mihai Dan Chirica si de prefectul Judetului Constanta, Ioan Albu am vizitat noile birouri si sunt incantat ca acest serviciu functioneaza acum, in conditii normale si civilizate. Sa nu uitam niciodata ca suntem in slujba cetateanului!”, precizează șeful administrației județene.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions