Connect with us

Actual

Constanța: Stadiul contractelor semnate de Oficiul de Cadastru între UAT-uri și persoanele fizice și juridice pentru cadastru

Publicat

la

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a făcut publică, la sfârșitul anului trecut, lista contractelor de prestări servicii semnate între unitățile administrativ teritoriale și persoanele fizice autorizate, din fonduri publice, în exercițiul financiar 2017, în vederea realizării inregistrării sistematice (cadastru general) la nivel de sector cadastral.

Astfel, OCPI Constanța a transmis ANCPI contracte semnate în valoare de 673.001,48 lei, în 17 localități din județul Constanța. Vorbim despre un număr estimat de imobile de 11.288 și o suprafață estimată de 48.356 hectare. Iată lista completă:

De asemenea, acesta este stadiul contractelor de prestări servicii semnate între ANCPI și persoane fizice / juridice autorizate, din fonduri publice, în exercițiul financiar 2017, în vederea înregistrării sistematice – cadastru general – la nivel de UAT, în 2017. În acest sens, în județul Constanța au fost semnate acorduri pentru o suprafață de 24.738 de hectare, respectiv pentru 10.205 imobile.

Iată localitățile din județul Constanța care au semnat deja contracte în anul 2017 și pentru ce suprafețe de teren:

 

 

Comments

comments

Actual

Cultură de cannabis, descoperită în orașul Cernavodă. Un bărbat a fost reținut

Publicat

la data de

Scris de

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Cernavodă, la locuințele unui bărbat, de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în portul Constanța, la un uscător de cereale din Dana 80

Publicat

la data de

Scris de

Pompierii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în incinta Portului Constanța, la un uscător care a luat foc.

Din primele informații, a izbucnit un incendiu la un uscător de cereale din incinta societății Comvex, la Dana 80.

Știre în curs de actualizare.

Update: Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier la ieșirea din Valea Dacilor spre autostrada A2

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu câteva minute, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la ieșirea din Valea Dacilor spre autostrada A2.

Acolo a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, o persoană a fost rănită. Aceasta nu a rămas încarcerată și este conștientă.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: