Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Suspiciune de hepatită acută la un bebeluș de 8 luni

Published

on

În cursul zilei de azi, reprezentanții Biroului de presă al DSP Constanța au anunțat că un bebeluș a fost internat în spital cu suspiciune de hepatită acută. Micuțul, care a ajuns la spital în data de 19 aprilie, a fost externat azi.

Iată ce precizări a făcut DSP Constanța.

”Informare de presă DSP Constanța cu privirer la suspiciunea de hepatită acută. Copilul cu vârsta de 8 luni a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în data de 19.04.2022, cu diagnosticul sindrom de citoliză. Evoluția sub tratament a fost una pozitivă, iar pacientul a fost externat astăzi, 2.05.2022.”, a precizat Tudorel Ene, purtător de cuvânt al DSP Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions