Politica

Constanța: Toate ședințele Consiliului Local vor începe cu intonarea imnului național

mart. 23, 2018 Mihaela Tîrpan

Decebal Fagadau, primarul municipiului Constanta, a propus ca fiecare sedinta de Consiliu Local sa înceapă cu intonarea imnului national. Totodata, edilul spune ca in anul centenarului, de luna viitoare înaintea discuțiilor din forul local de conducere a orașului sa fie intonat si imnul Dobrogei.

”Propun ca ședințele de Consiliu Local sa înceapă cu intonarea imnului national si a imnului Dobrogei. De asemenea, consider ca, in anul centenarului, putem purta si tricolorul in piept, in semn de respect pentru istoria poporului roman”, a spus Fagadau.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!