Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Constanța: Trei copii au fost răniți în tot atâtea accidente rutiere

Published

on

În cursul zilei de azi, s-au produs trei evenimente rutiere în care au fost implicați trei copii. În toate cele trei cazuri, micuții au fost vătămați ușor dar, cu toate acestea, au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Primul accident în care a fost implicat un copil s-a produs pe strada Castanilor din orașul Ovidiu, la ora 13.20. O femeie de 25 de ani a condus un autoturism dinspre DN 3C către DN 2A şi ajungând la intersecţia cu str. Tineretului, din cauza neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un minor, de 10 ani, pe str. Tineretului, dinspre str. Viorelelor către str. Castanilor.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de bicicletă.

Câteva ore mai târziu, mai exact la 16:45, un bărbat de 23 de ani a condus un autoturism pe str. Ştefăniţă Vodă din Constanţa, dinspre str. Soveja către bd. A. Vlaicu şi ajungând în dreptul staţiei RATC Grăniceri, a surprins şi accidentat uşor un minor, de 10 ani care, lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea străzii prin spatele autobuzului şi prin loc nepermis, din stânga conducătorului auto.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.

Cel de-al treilea accident rutier în care a fost implicat un copil s-a produs pe strada Hatman Arbore, în dreptul numărului 6, pe o trecere de pietoni. Băiatul accidentat s-a ales cu o fractură a membrului inferior.

Update: Iată cum s-a produs cel de-al treilea eveniment rutier: la ora 17:40 un bărbat, de 38 de ani a condus un autoturism pe str. Hatman Arbore din Constanţa, dinspre Şos. Mangaliei către str. Comarnic şi ajungând la marcajul pietonal din zona intersecţiei cu str. Soarelui, a surprins şi accidentat uşor un minor, de 14 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din stânga conducătorului auto.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions