Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Un bărbat, reținut de polițiștii locali după ce a furat din recepția unui hotel

Published

on

infractor

Polițiștii locali din Constanța au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, cu privire la faptul că un bărbat a sustras o sumă de bani din recepția unui hotel situat pe bdul I C Bratianu. Oamenii legii au efectuat activități specifice pentru a-l depista pe cel care a comis furtul și într-un timp foarte scurt l-au prins pe făptuitor. În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia și a sumei de bani găsită asupra sa către lucrătorii Secției 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale în consecință.

„Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro. Numai împreună putem crea un climat public civilizat în municipiul Constanța!“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions