Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța: Un călător foarte beat a căzut în autobuz. Vezi ce alcoolemie avea și ce a pățit

Published

on

În cursul zilei de azi, într-un autobuz RATC a avut loc un eveniment soldat cu rănirea unui călător. Și asta nu din vina șoferului sau al vreunui accident, ci deorece călătorul era  foarte beat.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în jurul orei 11.30, un bărbat de 48 de ani a condus un autobuz de transport în comun pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre strada Dezrobirii către strada Pasajului.

La un moment dat, un călător, bărbat de 43 de ani, care ocupa un loc pe scaun și care se afla sub influența băuturilor alcoolice – rezultat 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat – s-a ridicat cu intenția de a se deplasa către ușă de coborâre dar s-a dezechilibrat și a căzut pe podeaua autobuzului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a călătorului.

Advertisement

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale serviciului de Ambulanță și Poliției Rutiere. Bărbatul foarte beat a fost transportat la Spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions