Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Un șofer a fost amendat cu 10.000 de lei și a rămas fără autoutilitară

Published

on

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au surprins în trafic, ieri, un conducător auto care transporta deșeuri și se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat de la Ovidiu sau Poarta 9. Conducătorul auto a ieșit de pe drumul public aferent străzii Amsterdam din municipiul Constanța și a intrat pe un teren proprietate privată unde a abandonat deșeurile transportate.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, coroborat cu art. 62, alin. 1 lit. b privind regimul deșeurilor. De asemenea, bărbatul a rămas și fără autoutilitară, care i-a fost confiscată de oamenii legii.

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Menționăm că, de la intrarea în vigoare a actului normativ OUG nr. 92/2021 și până în prezent, au fost confiscate 7 autovehicule folosite la săvârșirea contravenției de abandonare a deșeurilor în alte locuri decât cele special amenajate.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions