Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Un tânăr, prins cu substanțe interzise de polițiștii locali

Published

on

droguri

Polițiștii locali din Constanța au depistat, ieri, în zona străzii Poporului, o persoană care avea asupra sa substanțe interzise.

„În jurul orei 10:50, oamenii legii au observat o persoană, de sex masculin, ce părea suspectă prin comportament. După interceptarea și legitimarea acestei persoane, a fost efectuat controlul corporal în urma căruia au fost găsite 12 pachete ce conțineau o materie vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verde, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice ce va fi predată împreună cu bunurile indisponibilizate către BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro.“, informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions