Actual

Constanţa: Vârstnică lovită de un atelaj hipo! Căruţaşul a dispărut dar a fost prins

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat de 24 de ani, a condus un atelaj hipo pe aleea Viitorului din municipiul Constanța, dinspre strada Suceava către strada Cișmelei. Cu toate că se fac foarte des controale pentru depistarea lor, căruţaşii continuă să fie mereu pe străzi în căutarea de resturi menajere, de sticle goale şi recipiente din plastic.

Şi uite că necazul s-a produs. La intersecţia celor două străzi, tânărul a surprins și accidentat o femeie de 89 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe la colțul intersecției, fără să se asigure. Şi chiar dacă era atentă la maşini, acest lucru nu o salva.

După producerea accidentului, persoana în cauză a părăsit locul accidentului dar a fost identificat în scurt timp de polițiștii rutieri. Bărbatul s-a ales cu dosar penal însă nu ştim în ce măsură este foarte interesat de acest lucru…

(Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!