Connect with us

Actual

Constănțean prins în flagrant în timp ce ridica două arme neletale sosite din străinătate

Published

on

arma

Un constănțean s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet care conținea două arme neletale și muniție.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, fapta s-a petrecut la data de 8 mai ac.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

arma

”La data de 8 mai a.c., în jurul orei 11.50, acesta a fost depistat în flagrant, pe strada Unirii din municipiul Constanța, în timp ce ridica un colet, sosit din străinătate, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, în care se aflau arme de foc.

În interiorul coletului, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descoperit două arme neletale supuse autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat, de calibrul 5,5 mm, și un pistol, de calibrul 9 mm, precum și o cutie cu 10 cartușe, de calibrul 9 mm, cu gaz iritant-lacrimogen.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Armele și muniția au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

munitie

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!