Connect with us

Actual

Constănțeni amendați că au lăsau gunoiul în mijlocul străzii

Published

on

Polițiștii locali din Constanța informează asupra faptului că au monitorizat modul în care persoanele fizice și juridice din municipiu predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare sau dacă proprietățile sunt îngrijite corespunzător.

Urmare a acestei verificări, au fost aplicate 284 de sancțiuni contravenționale pentru scoaterea gunoiului menajer în alte tipuri de recipiente (saci, cutii, bidoane), neigienizarea imobilelor ori pentru nerespectarea regimului juridic al deșeurilor, nerespectarea graficului de colectare a deșeurilor sau pentru murdărirea cu diverse substanțe a drumului public. De asemenea, pe lângă sancțiunile aplicate, polițiștii locali au stabilit și măsuri pentru rezolvarea neconformităților constatate.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 147.650 lei.

Poliția Locală anunță că astfel de actiuni vor continua și în perioada următoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement