Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Constănțeni, după gratii! Ambii au comis infracțiuni în Italia!

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe Popescu Cristian, în vârstă de 28 de ani, din orașul Cernavodă, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și vătămare corporală. Din câte se pare, el a comis respectivele infracțiuni într-un mic orășel. Cel de-al doilea bărbat reținut este din Peștera. În cursul anului trecut, Mihăilă Viorel a fost plecat la munci agricole, tot în Italia. Din primele informații pe care le avem, omul a comis o infracțiune de viol, tot asupra unei românce care se afla la lucru.   Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortați și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior urmând a fi prezentați Curții de Apel Constanța în vederea realizării procedurii de extrădare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions