Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constănțenii, invitați la dezbatere publică pe tema suspendării Planului Urbanistic Zonal al stațiunii Mamaia

Published

on

mamaia

USR anunță că miercuri, 7 februarie, de la ora 14.00, în sala Remus Opreanu din sediul Consiliului Județean va avea loc o dezbatere publică pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) Mamaia – proiectul prin care aleșii Uniunii vor să pună capăt dezastrului imobiliar din stațiune.

„Este un proiect extrem de important pentru Constanța, de aceea încurajăm participarea unui număr cât mai mare cetățeni. Pentru că aparatul administrativ al primarului Vergil Chițac a respins solicitarea USR pentru dezbaterea publică a acestui proiect, evenimentul a fost, în cele din urmă, organizat la cererea asociației VERDE URBAN.

Prezența în sală nu necesită o înscriere prealabilă, însă pentru luarea cuvântului trebuie să trimiteți un email la adresa primarie@primaria-constanta.ro. Vor fi luate în considerare mesajele transmise până la data de 6 februarie, ora 24:00, iar mesajele transmise trebuie să conțină mențiunea: „Înscriere la cuvânt – dezbatere publică PHCL nr. 433/2023 pentru suspendarea PUZ Mamaia”.

De asemenea, propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise și în scris la adresa primarie@primaria-constanta.ro. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la PHCL nr. 433/2023 pentru suspendarea PUZ Mamaia”.“, spun cei de la USR.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions