Connect with us

Administratie

Constănțenii, invitați să „admire“ un banner publicitar, amplasat cu acordul Primăriei, la doar câțiva metri de statuia lui Ovidiu

Published

on

panou publicitar piata ovid

Consilierii USR Din Constanța au reacționat după ce un banner publicitar a apărut în centrul vechi al orașului, chiar lângă statuia lui Ovidiu. Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, consilierul local al USR Cătălin Iacob a spus că a depus împreuna cu consilierii săi un proiect de hotărâre pentru interzicerea prismelor publicitare în zona peninsulară.

„Numai în Constanţa lui Chiţac poţi „admira“ un imens banner publiciar, amplasat cu acordul Primăriei, la doar câţiva metri de statuia lui Ovidius şi Muzeul de Istorie Națională și Arheologie. Această debandadă publicitară din Zona Peninsulară trebuie să înceteze! De aceea, consilierii USR Constanţa au depus un proiect de hotărâre pentru interzicerea prismelor publicitare în centrul istoric al oraşului. Este un demers ce are scopul de a păstra integritatea arhitecturală și estetică a zonei și de a proteja patrimoniul istoric și cultural.“, spun cei de la USR.

Sursa foto: Cătălin Iacob

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta