Actual Slide

Constantin Dancu este noul șef al IPJ Constanța! ”Concursul nu a fost simplu!”

mai 17, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române s-a desfășurat concursul pentru desemnarea unui șef al Poliției Județene Constanța. Pentru acest examen se înscriseseră în concurs trei persoane, respectiv comisarul șef Constantin Dancu, șeful interimar al IPJ, comisar șef Ciprian Sobaru și comisarul șef Adrian Glugă, de la IPJ Brăila.

În urmă cu puțină vreme, s-au anunțat rezultatele, iar Constantin Dancu a fost desemnat câștigător.

”Mi-este greu să dau declarații acum… Dar să știți că nu a fost un concurs simplu cum poate părea la prima vedere. Eu m-am pregătit pentru acest examen și în urmă cu 6-7 luni, când urma să aibă loc un concurs dar s-a anulat. Am luat examenul cu nota 7,40 însă numirea poate întârzia destul de mult. Sunt necesare diferite avize și formalități, care pot dura de la câteva săptămâni, la câteva luni.”, ne-a declarat șeful IPJ Constanța.

El lucrează în cadrul Poliției constănțene din anul 1991 și a fost ani de zile șef al Poliției Rutiere. Și asta nu este de mirare, dat fiind faptul că înainte de a fi polițist el absolvise Facultatea de Mecanică din Brașov.

”Am rămas cu statele cele mai vechi din Poliție”, ne-s spus Constantin Dancu.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!