Conecteaza-te cu noi

Administratie

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase, depozitate în mai multe zone din Constanța. Vezi unde

Published

on

Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate săptămâna aceasta în zona Gară-Centru-Balada: bd. Ferdinand, în spatele blocului R1, pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bl. F1B, informează Primăria Constanța.

„Vă rugăm să le folosiți cu încredere! Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc). Săptămâna viitoare, containerele speciale vor fi amplasate în cartierele Casa de Cultură-Tomis I-Tomis II: aleea Nalbei, bloc L 110, aleea Mălinului, bloc B6, la intersecția străzilor B.P.Hasedeu cu Ciocârliei și pe strada Lacramioarei. În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A. Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.“, mai arată sursa citată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions