Conecteaza-te cu noi

Administratie

Contract de peste 13 milioane de lei pentru modernizarea străzilor din Tuzla

Published

on

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, anunță că a semnat contractul pentru modernizarea și reabilitarea mai multor străzi din localitate. Potrivit informațiilor edilului, valoarea lucrărilor se ridică la peste 13 milioane de lei.

“În data de 13.06.2023 am semnat contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” pentru realizarea obiectivului de investiții “Modernizare și reabilitare străzi locale în comuna Tuzla, județul Constanța”. Valoarea totală a investiției este de 13,549,627,23 lei. Lungimea totală ce se va asfalta este de 6,804 km și cuprinde 24 de străzi”, transmite primarul Reșit Taner.

foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions