Connect with us

Actual

Control judiciar pentru un șofer prins fără permis. Acesta circula cu 103 km/h în Mihail Kogălniceanu

Published

on

Ieri, polițiștii constănțeni au constatat în localitatea Mihail Kogălniceanu o infracțiune la regimul rutier.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 19 martie a.c., în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu viteza de 103 km/h, înregistrată de aparatul radar.

”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Față de persoana în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.”, a precizat Olimpia Ceară.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!