Actual

Copil accidentat în zona Casei de Cultură din Constanța

mart. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Un echipaj SMURD a fost solicitat astazi in zona Casei de Cultura din municipiul Comstanta pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil de 7 ani accidentat.

Medicii din cadrul SAJ informează ca starea este stabilă, in urma accidentului suferind un traumatism cranio-cerebral. Se afla sub îngrijiri medicale la spital.

Din primele informații, trei mașini au fost implicate in evenimentul rutier petrecut pe bd. Alexandru Lapusneanu din municipiu.

La scurt timp, conducerea IPJ Constanta a facut următoarele precizări:

“Conform sesizării și a primelor cercetări, în jurul orei 12.34, o femeie, de 52 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 (banda 5), dinspre gară către Trocadero și în intersecție cu strada I.L.Caragiale, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat in coliziune față spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, care circula în aceeași direcție de mers. Ulterior, conducătorul primului autoturism, după o manevră de mers către înapoi și încercând să-și continue deplasarea către înainte, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri, de 42 de ani, respectiv 7 ani, ambii din al doilea autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal. Conducatorii celor trei auto sunt din Constanța.”

Comments

comments