Conecteaza-te cu noi

Actual

Copilă de 4 ani, din județul Bihor, rănită grav la Eforie Sud

Published

on

În cursul zilei de azi, pe faleza din Eforie Sud a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui copil de numai 4 ani. Potrivit IPJ Constanța,  în jurul orei 12:50, un bărbat, de 22 de ani, a condus un autoturism pe strada Faleza din Eforie Sud, dinspre strada Murelor către strada Vlad Țepeș.

În dreptul vilei Patricia, a surprins si accidentat o minoră, de 4 ani care, lipsită de supraveghere, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și în fugă, din partea stângă a conducătorului auto.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei, venită la mare împreună cu părinții, din județul Bihor. Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, copilul este conștient și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța cu fractură de femur.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions