Conecteaza-te cu noi

Actual

Corbu, Istria, Săcele și Mihai Viteazu, ”vizitate” de polițiști!

Published

on

Membrii echipei de Proiect „Promovarea conceptului de poliție de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunitățile de romi și alte comunități defavorizate socio-economic”, din cadrul I.P.J. Constanța au continuat derularea activităților informativ-preventive în localitățile Corbu, Istria, Săcele și Mihai Viteazu din județul Constanța. La activități au participat polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, polițiștii posturilor de poliție din localitățile anterior menționate, precum și specialiști în domeniul asistență socială din cadrul Primăriilor din localităților mai sus menționate. Oamenii legii au vizat cu precădere persoanele defavorizate abordând teme ca prevenirea violenței domestice/intrafamiliale, a consumului de alcool și a agresiunilor cauzate pe acest fond, a prevenirii infracțiunilor săvârșite contra patrimoniului, a prevenirii abandonului școlar, a prevenirii violenței în școli, a informării cu privire la oportunitățile de recalificare și de inserție în muncă, a promovării drepturilor omului și egalității de șanse. Parteneriatul dintre Poliție și Primărie va realiza un permanent schimb de informații, necesar unei bune colaborări, în vederea prevenirii și combaterii infracționalității, cu precădere fiind vizate persoanele defavorizate și romi; cele două instituții se vor sprijini reciproc privind inițiativele de prevenire și combatere a fenomenului de violență domestică; alte forme de cooperare asupra cărora se poate decide de comun acord. Astfel de activități vor continua  în conformitate cu Proiectul  ”Promovarea conceptului de poliție de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunitățile de romi și alte comunități defavorizate socio-economic” pe tot parcursul lunii martie 2017.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions