Conecteaza-te cu noi

Actual

Corina Martin a postat ultima fotografie a fratelui ei, mort în accidentul aviatic de ieri

Published

on

În cursul zilei de ieri v-am informat despre tragedia care a avut loc în zona Barajului Siriu, în urma căreia cei doi bărbați aflați în elicopterul care s-a prăbușit și-au pierdut viața.

Surse neoficiale au dezvăluit faptul că victimele teribilului accident sunt doi oameni de afaceri, Mihai Covaciu, din Cluj, dar care domicilia în Râșnov, și Liviu Bucățică, om de afaceri din Constanța, fratele Corinei Martin.

Mai târziu, identitatea celor doi a fost confirmată de către autorități.

Iată ce mesaj a transmis, în această dimineață, Corina Martin pe pagina sa de facebook:

Advertisement

”Ultima lui fotografie….cu numai câteva minute înainte…
Am fost binecuvantată să am un frate atât de bun, atât de vesel și de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat și pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodata, măcar. De aceea și avea atât de mulți prieteni. Pentru mine și pentru copiii mei, rămăsese scut și suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu! Și, la fel ca și cu Tata…nu am apucat să îți spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să știi, acolo sus, pe unde plutesti în zbor acum, că am fost mândră și norocoasă și binecuvântată să te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvânt păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar încă te aud râzând…și tot ma mai aștept să ne suni de pe undeva și să ne spui că iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor….
Nu amânați cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voștri. Nu amânați nimic, nu lăsați nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu așteaptă.
Drum bun printre îngeri, fratele meu!”

Vedeți detalii despre acest accident în postarea noastră de ieri:

Un elicopter cu doi oameni la bord s-a prăbușit. Iată cine erau victimele

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions