Conecteaza-te cu noi

Actual

Cozi uriașe de mașini pe DN 22, spre Tulcea. Drumul este închis!

Published

on

Încă de aseară, drumul spre Tulcea a fost închis circulației din cauza vântului foarte puternic, a viscolului  și a sulurilor de zăpadă formate pe șosea. Deși din oraș se văd altfel lucrurile, traficul în afara localităților este cât se poate de dificil. În aceste condiții, foarte multe mașini au rămas oprite și în aceeași situație se află și la ora actuală. Cozile sunt foarte mari, iar șoferii sunt cât se poate de nemulțumiți. Pentru ajutorarea participanților la trafic  și pentru a nu le bloca activitatea, Poliția Rutieră Constanța face însoțiri controlate. Adică, toate mașinile care sunt oprite, se vor putea deplasa, controlat, însoțite de mașini ale poliției. Însă, recomandarea autorităților este ca lumea să plece la drum doar dacă este necesar!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions