Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Crimă în stil mafiot la Sofia. La granița dintre Bulgaria și România sunt controale amănunțite

Published

on

vama bulgaria

Timpul de așteptare pe sensul de intrare din Bulgaria în România este foarte ridicat din cauza unor verificări amănunțite efectuate de către autoritățile de frontieră bulgare.

”Recomandam tuturor persoanelor care intenționează să intre în România din Bulgaria să utilizeze rute alternative și să folosească alte puncte de trecere a frontierei cu valori reduse de trafic, informându-se în prealabil despre timpul de așteptare pe site-ul poliției de frontieră române, secțiunea trafic online.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Este posibil ca aceste controale amănunțite să aibă legătură cu crima în stil mafiot care a avut loc astăzi la Sofia.

Potrivit ziarului Novinite, fostul politician și expert în securitate națională Alexei Petrov a fost ucis.  Potrivit primelor informații, crima a avut loc într-un cartier al capitalei Sofia. Bărbatul a fost împușcat cu o armă.

Advertisement
palaz

Potrivit ministerul de Interne, la fața locului a fost găsit un bărbat mort. De asemenea, o femeie care îl însoțea a fost grav rănită și a fost transportată la spital.

Cine a fost Alexei Petrov

alexeu petrov

Alexei Petrov – foto: Novinite

Potrivit aceleiași surse, Novinite, înainte de 1989, Alexei Petrov a lucrat pentru Departamentul al șaselea al Securității Statului Comunist, Divizia „Teroare”, căruia îi aparțin beretele.

La începutul anilor 90, acesta a părăsit sistemul Ministerului Afacerilor Interne.  Alexei Petrov a fost partener la mai multe companii de securitate și asigurări din acea perioadă. Până în 2000, a participat la conducerea companiilor de asigurări.

Ulterior,  numele lui Alexei Petrov a început să fie din nou asociat cu serviciile.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions