Connect with us

Actual

Crimă într-o locuință din municipiul Constanța

Published

on

Ieri după amiază, magistrații Tribunalului Constanța au decis arestarea lui Țincuș Ciprian Alexandru sub acuzația comiterii infracțiunii de omor.

Iată informațiile referitoare la arestarea preventivă postate pe pagina Tribunalului:

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 alin. (1) şi (2) raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1) şi (3), toate din Codul de procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în dosarul de urmărire penală nr. 324/P/2022 şi dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile – începând cu data de 21.02.2022 şi până la data de 22.03.2022, inclusiv, a inculpatului Ţincuş Ciprian-Alexandru, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor – faptă prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. (1) din Codul penal. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Ţincuş Ciprian-Alexandru. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore, potrivit art. 204 alin. (1) din Codul de procedură penală. Pronunţată în camera de consiliu, la data de 21.02.2022, ora 15:20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  40/2022  21.02.2022

Vom reveni cu detalii.

 

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!