Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Cristian Cioacă, eliberat după 9 ani. Decizia este definitivă!

Published

on

Cristian Cioaca

Cristian Cioacă va fi eliberat din închisoare. Tribunalul Argeș a decis – definitiv – să îi admită contestația la decizia Judecătoriei Pitești, care îi respinsese solicitarea de a fi pus în libertate. Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare în cazul dispariției Elodiei Ghinescu. El primise răspuns pozitiv din partea comisiei pentru eliberare condiționată a Penitenciarului Mioveni.

Fostul polițist a fost închis în penitenciarul din Argeș și a executat pedeapsa în regim semideschis. Inițial, el primise o condamnare la 22 de ani de închisoare, însă, în iunie 2014, sentința definitivă a Curții de Apel Pitești a fost de 15 ani și 8 luni după gratii.

Cristian Cioacă a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Ulterior, el ar fi încercat să mușamalizeze crima, petrecuta în noaptea dintre 29 și 30 august 2007, strângând și aruncând din casă orice obiect ce putea constitui o dovadă împotriva sa.

Fostul poliţist nu a recunoscut niciodată că el a ucis-o pe Elodia. Trupul acesteia nu a fost găsit de autorităţi, deşi în acest caz a fost desfăşurată una dintre cele mai ample anchete judiciare din România.

Advertisement
palaz

foto: antena3 CNN

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions