Connect with us

Politica

Cristian Diaconescu, dat AFARĂ din PMP. Palaz: „Facem plângeri penale celor care au format, ilegal, un Birou Național“

Published

on

Conducerea PMP a anunțat, în urmă cu câteva momente, că, astăzi, s-a decis cu majoritate de voturi excluderea din partid a fostului președinte Cristian Diaconescu. Actualul președinte al PMP, Eugen Tomac, a declarat că, astfel, se „încheie o pagină neagră din istoria PMP“. Tomac l-a considerat pe Diaconescu un trădător prin faptul că a vrut să topească partidul în PNL.

„Cea mai corecta decizie de a extirpa această cangrena care este Cristian Diaconescu“, au declarat noii lideri ai PMP la o conferință de presă.

La aceeași conferință, care a fost susținută în fața sediului partidului, au fost prezenți și apropiații lui Diaconescu, care au scandat „trădătorii“ și „Putin“.

Liderul PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a spus pentru Ordinea.ro că în ședința Colegiului Național de astăzi s-a mai decis să se facă plângeri penale apropiaților lui Diaconescu care au format, „ilegal, un Consiliu Executiv Național, în paralel cu cel format legal la Congres.“

Palaz a spus că îi va face plângere penală primarului din Costinești, Dorin Dumitru Jeanu (considerat un apropiat al lui Cristian Diaconescu), pentru că a acceptat funcția de președinte al aleșilor locali ai PMP fără aprobarea și mandatul organizației Constanța. În paralel, Jean Dumitru este și membru al „Consiliul Executiv Național ilegal“

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta