Conecteaza-te cu noi

Politica

Cristian Popescu Piedone se întoarce în funcția de primar al Sectorului 5: „Nu voi cere despăgubiri statului“

Published

on

cristian piedone

Prefectul Capitalei, Diana Anca Artene, afirmă că, după comunicarea oficială a dispozitivului sentinței în cazul lui Cristian Popescu Piedone, va emite ordinul de repunere a acestuia în funcția de primar al Sectorului 5.

„Referitor la decizia luată astăzi de Înalta Curte de Casație și Justiție, în ce îl privește pe domnul Cristian Popescu Piedone, prin care a fost desființată condamnarea de la Curtea de Apel București, aceasta înseamnă, mai exact, că domnul Piedone are dreptul să își reia mandatul, fără nicio restricție legală. Condamnarea, respectiv temeiul încetării mandatului de primar al domniei sale, de la acel moment, a fost desființată, iar toate efectele condamnării sunt desființate retroactiv”, afirmă Diana Anca Artene.

Cristian Popescu Piedone a declarat, la eliberarea din penitenciarul Jilava, că se întoarce în funcția de primar al Sectorului 5 și își va duce mandatul până la capăt. Piedone a precizat că nu va cere despăgubiri statului, după ce a fost achitat.

Amintim că, fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis recursul în casație în dosarul Colectiv. Decizia este definitivă. Cristian Popescu Piedone a fost achitat pentru că fapte nu este prevăzută de legea penală.

Surse: G4Media.ro, stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions