Connect with us

Politica

Cristinel Dragomir, încă un pas spre șefia OIL TERMINAL. Consiliul de Administrație al companiei propune convocarea AGA!

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Consiliul de Administrație al OIL Terminal se întrunește, luni, 11 septembrie. Informația a fost confirmată pentru “Ordinea.ro” de către purtătorul de cuvânt al CA al societății, Marieta Stasi. La această întâlnire se va propune și convocarea Adunării Generale a Acționarilor SC OIL Terminal SA pentru luna octombrie, ședință în cadrul căreia doi dintre administratorii provizorii urmează să fie înlocuiți.
Tot din luna octombrie, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, va fi supus votului pentru a deveni administrator provizoriu în Consiliul de Administrație, într-o companie de stat pentru care nu s-a pregătit profesional. Singura sa calitate în această combinație politico-profesională este dată de faptul că Dragomir este posesorul carnetului de membru al Partidului Social Democrat. Alături de el se află Cătălin Caracostea, și el fără pregătire profesională în domeniul energetic. Caracostea este actualul director al SC Neptun Olimp SA.
Dragomir și Caracostea îi vor înlocui pe Hermina Bectemir și Ionuț Barbu, acesta din urmă fiind singurul administrator provizoriu din cadrul Consiliului de Administrație al OIL Terminal pregătit profesional în domeniul energiei, având mai multe cursuri de perfecționare în acest domeniu, studii efectuate în țară și în străinătate.
Surse din cadrul societății susțin că numirea lui Cristinel Dragomir în funcția de administrator provizoriu este doar un pas spre următoarea funcție politică pe care acesta o va primi în numele partidului, respectiv cea de director general al OIL Terminal, companie strategică de importanță națională.
Liderii social democrați se tem să ofere informații despre această posibilă viitoare numire, dar nici nu neagă informațiile pe care “Ordinea.ro” le deține. Cu alte cuvinte, în aceste condiții, demisia lui Cristinel Dragomir din Consiliul Județean Constanța, for unde fusese ales consilier la ultimele alegeri locale, nu a fost decât o decizie strategică pentru cariera sa.
În momentul de faţă, administratorii sunt numiţi interimari, iar aceştia ar trebui, legal, să fie schimbaţi doar după demisia lor, pe baza legislaţiei privind guvernanţa corporativă, însă actualii membri ai Consiliului de Administrație nu şi-au dat demisiile încă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: