Politica Slide

Cristy Baisan acuză că Gheorghe Dragomir ar frauda alegeri în PNL Constanța prin aducerea a 500 de noi membri

mart. 24, 2017 Mihaela Tîrpan

Consilierul județean PNL, Cristy Baisan, a susținut, astăzi, o conferință de presă care a avut ca principală temă prezentarea mai multor informații despre cum actuala conducere a filialei constanțene a partidului pregătește alegerile interne. Baisan a dezvăluit că 500 de noi membri au venit în partid “peste noapte”, au plătit cotizația și sunt pregătiți de vot. “Am venit să susțin conferința de presă în sediul organizației municipale în semn de protest față de cele ce se petrec sub conducerea lui Gheorghe Dragomir. Recent, s-au înscris 500 de noi membri în organizația de la Constanța, oameni care au rolul de a vicia scorul alegerilor interne. Nemulțumirea oamenilor atinge cote alarmante, dar se mai poate salva ceva, dacă oamenii se mobilizează și își susțin punctul de vedere”, susține Cristi Baisan, care vrea un PNL “curat și puternic”. Totodată, Baisan își laudă modul direct de a spune lucrurilor pe nume și amintește că Gheorghe Dragomir l-a catalogat drept frustrat. “Eu voi continua să fiu vocal și cer demisia conducerii PNL Constanța, respectiv a lui Gheorghe Dragomir și a acoliților lui Septimiu Bourceanu, Robert Boroianu, Marilena Dragnea, Gabriela Tomescu, care lucrează noaptea și pun în pericol democrația din partid. Tot ce fac ei este la limita legii, nu doar a statutului. Zi și noapte se fabrică documente și totul viciază procesul de alegeri. Știu că șansele mele de a câștiga alegerile de la municipiu sunt limitate, însă mi-am asumat și voi duce până la capăt intenția mea de a reforma organizația PNL Constanța. Pe scurt: solicit demisiile lui Septimiu Bourceanu şi a lui Gabi Tomescu pentru că ceea ce fac ei e la limita legii şi fabrică zi şi noapte documente. Solicit demisia Marilenei Dragnea pentru că este incompatibilă moral cu ceea ce doreşte. Ea organizează şi tot ea candidează la alegerile de la Năvodari. Gheorghe Muhscină – ce credibilitate are el dacă ajunge preşedintele organizaţiei municipale prin susţinerea unor persoane care sunt aduse în ziua votului şi nu de persoane din activul partidului”, completează Cristy Baisan.

Alte acuzații grave pe care le lansează Baisan privesc banii organizației liberale constănțene, bani care intră în casieria filialei. Baisan susține că a cerut raport pentru situația financiară a organizației de mai bine de un an, însă niciodată nu a primit răspuns. “Eu am solicitat situația financiară a partidului pentru că dvs. știți foarte bine că nu vorbim de sume nesemnificative, ci de sume uriașe, însă de mai bine de un an nu am primit niciun răspuns”, precizează liberalul Baisan.

Care-i interesul lui Dragomir?!

Este cunoscută intenția lui Baisan de a candida pentru șefia organizației municipal a PNL Constanța, acesta poziționându-se în această competiție de cealaltă parte a mesei față de actualul președinte al filialei, Gheorghe Dragomir. În… lupta pentru scaunul cu funcție de la Municipiu, Cristy Baisan susține că interesul lui Dragomir este unul clar: “A renunțat la un nou mandat de președinte pentru PNL Constanța, își poziționează admirația pentru conducerea de la București pentru că vrea să controleze delegația Constanței pentru Congresul de la București. De ce? Pentru că urmează să candideze pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte de la nivel național”.

Pentru acuzațiile referitoare la cei 500 de noi membri, Cristy Bisan a declarat că are suport, însă nu a prezentat nicio dovadă a afirmațiilor sale. De asemenea, Gheorghe Dragomir nu a răspuns apelurilor venite din partea “Ordinea.ro” pentru a comenta declarațiile colegului său.

Comments

comments