Conecteaza-te cu noi

Societate

CSO Ovidiu. Sportiva Ioana Maria Țurcanu participă la Campionatul Național de haltere

Published

on

ioana maria turcanu

În perioada 24 – 28 aprilie a.c., în orașul Bistrița se va desfășura Cupa României la haltere, etapa finală U 16 /17 juniori 2 Masculin + Feminin.

Competiția, în cadrul căreia se vor întrece aproximativ 150 de sportivi din 25 de cluburi din țara noastră, va avea loc în Sala Polivalentă din municipiu.

Din cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu, la acest concurs participă Ioana Maria Țurcanu. Sportiva are aproape 17 ani și va concura în cadrul categoriei 76 kg.

Tânăra are ca obiectiv clasarea pe primele locuri.

Advertisement

Eduard Simineanu, antrenor al echipei de haltere din Ovidiu, a precizat pentru ziarul Ordinea.ro că are așteptări mari de la Ioana Maria Țurcanu.

”Sportiva va participa la categoria ei de vârstă și așteptările sunt mari ținând cont că ea a participat în competiții alături de alte sportive și categorii de vârstă superioare, unde mereu s-a clasat între primele 3 și a obținut mai multe cupe ale României! Mulțumim consiliului local Ovidiu și domnului primar pentru implicare în activitatea sportivă. De asemenea, mulțumim și Spitalului OCH din orașul Ovidiu, care a asigurat în permanență sportivilor secției cele mai bune metode de refacere și vitaminizare!”, a menționat Eduard Simineanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions