Conecteaza-te cu noi

Actual

Cu averile la control! ANAF vrea să îi verifice pe „șmecherii care sfidează cu opulența și luxul“

Published

on

ANAF-ul le-a pus gând rău celor care nu își pot justifica averite. Directorul ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat că Fiscul va demara din iulie controale de amploare pentru a verifica averi nejustificate, neplăți ale impozitelor sau evaziunea fiscală, potrivit unui conferințe de presă susținută astăzi.

“Este o jignire pentru oamenii cinstiți care muncesc greu, uneori de dimineața până seara, să vadă că în jurul lor alții își cumpără case care se învârt după soare, își achiziționează mașini exorbitant de scumpe și nu au lucrat o zi în viața lor și nu au plătit un impozit. Este de asemenea nedrept pentru agenții economici care majoritatea lor își desfășoară business-urile corect, își plătească taxele și impozitele la timp, iar alți patroni fac evaziune fiscală, folosesc muncă la negru, se îmbogățesc nemeritat și nu plătesc niciun impozit în viața lor. Trebuie să fim realiști și să înțelegem că aceste mecanisme sunt dăunătoare atât bugetului de stat, dar creează și o mare frustrare în jurul societății românești, creând chiar modele antisociale.”, a declarat Lucian Heiuș, citat de ziare.com.

Șeful Fiscului spune că întreaga campanie ar viza peste 550.000 de cetățeni români.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions