Conecteaza-te cu noi

Administratie

„Cu greutatea la control“. Mașinile de mare tonaj, verificate de angajații de la Drumuri Județene Constanța și polițiști

Published

on

control drumuri judetene

Societatea „Drumuri Județene Constanța” SA anunță că, în calitate de administrator al drumurilor județene constănțene efectuează, zilele acestea, în colaborare cu Poliția rutieră și Poliția locală, controale ce vizează respectarea masei totale maxime admise pe drumurile publice.

„Au fost oprite și cântărite peste 20 de autovehicule, la mai multe constatându-se supra greutate a încărcăturii. Aceasta a fost stabilită în urma cântăririi vehiculului. Agenții constatatori au aplicat sancțiuni conform legislației în vigoare.

Controalele au fost efectuate pe DJ 226 Lumina și au ca scop atât protejarea drumurilor județene cât și siguranța rutieră. Supra greutatea vehiculelor pune în pericol siguranța traficului rutier dar duce și la deteriorarea drumurilor.

Atragem atenția  participanților la traficul rutier că astfel de acțiuni de verificare a greutății vehiculelor, a masei maxime admise pe drumurile publice vor avea loc pe toate drumurile județene constănțene pentru protejarea acestora.“, informează sursa citată.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions