Connect with us

Stiri

Cu trenul prin Europa

Avatar

Publicat

la

CFR Călători face concurenţă zborurilor Low Cost. E drept numărul orelor de călătorie e mult mai mare

Ofertele la călătoria cu trenul, către destinații externe, pornesc de la:

  • 39 de euro pe sens pentru ruta Bucureşti Nord – Viena;
  • 29 de euro pe sens pentru ruta Bucureşti Nord – Budapesta;
  • 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureş – Budapesta; 15 euro pe sens pentru ruta Timişoara Nord – Budapesta.

În baza acordurilor internaţionale încheiate între companie şi transportatorii feroviari europeni, românii (copii, tineri, adulţi) beneficiază de tarife şi oferte avantajoase pentru călătoriile în strainătate.

Cei care doresc să exploreze continentul european sau doar o ţară, pot opta pentru oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură ţară, în funcţie de varianta de abonament pentru care se optează.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife diferenţiate.

Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Pentru călătoriile din Sud-Estul Europei (Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Herţegovina) oferta avantajoasă este Balkan Flexipass. Preţurile încep de la 53 Euro, perioada de valabilitate este flexibilă, iar copiii beneficiază de reducere de 50%, din tariful de adult.

Pe ruta Bucureşti – Viena circulă un tren internaţional direct (Dacia), pentru care există oferta SMART Tickets, care permite călătorilor să beneficieze de preţuri începând de la doar 39 de euro pentru o călătorie.

Pentru Ungaria, tarifele încep de la 15 euro şi respectiv 21 euro prin ofertele FORTUNA Tickets şi TRIP Tickets.

Sursa: CFR Călători

Comments

comments

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: