Connect with us

Stiri

Cu trenul prin Europa

Avatar

Publicat

la

CFR Călători face concurenţă zborurilor Low Cost. E drept numărul orelor de călătorie e mult mai mare

Ofertele la călătoria cu trenul, către destinații externe, pornesc de la:

  • 39 de euro pe sens pentru ruta Bucureşti Nord – Viena;
  • 29 de euro pe sens pentru ruta Bucureşti Nord – Budapesta;
  • 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureş – Budapesta; 15 euro pe sens pentru ruta Timişoara Nord – Budapesta.

În baza acordurilor internaţionale încheiate între companie şi transportatorii feroviari europeni, românii (copii, tineri, adulţi) beneficiază de tarife şi oferte avantajoase pentru călătoriile în strainătate.

Cei care doresc să exploreze continentul european sau doar o ţară, pot opta pentru oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură ţară, în funcţie de varianta de abonament pentru care se optează.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife diferenţiate.

Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Pentru călătoriile din Sud-Estul Europei (Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Herţegovina) oferta avantajoasă este Balkan Flexipass. Preţurile încep de la 53 Euro, perioada de valabilitate este flexibilă, iar copiii beneficiază de reducere de 50%, din tariful de adult.

Pe ruta Bucureşti – Viena circulă un tren internaţional direct (Dacia), pentru care există oferta SMART Tickets, care permite călătorilor să beneficieze de preţuri începând de la doar 39 de euro pentru o călătorie.

Pentru Ungaria, tarifele încep de la 15 euro şi respectiv 21 euro prin ofertele FORTUNA Tickets şi TRIP Tickets.

Sursa: CFR Călători

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: