Actual

Cum conduc unii constănţeni: la numai 17 ani ori băuţi şi fără permis

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

De nenumărate ori am scris despre accidente rutiere provocate de către şoferi băuţi ori fără permis de conducere. Deşi se produc evenimente rutiere teribile din cauza unor astfel de conducători auto inconştienţi, numărul lor continuă să fie mare pe şosele. Din fericire, Poliţia rutieră efectuează des controale şi îi depistează pe unii dintre aceştia înainte de a se întâmpla ceva grav.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic următoarele categorii de şoferi: unul dintre ei nu avea permis şi era şi băut, altul era doar băut, un altul avea suspendat dreptul de a conduce iat ultimul era un puştan de numai 17 ani care se trezise că ]şi doreşte să conducă pe şosea un autoturism. Iată sinteza IPJ Constanţa:

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Spicului, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat bărbat, de 54 de ani, din localitatea Conacu, județul Consdtanța, care a condus un autoturism pe raza localității Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Valea Popii, județul Prahova, care a condus un autoturism pe DN 38, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un minor, de 17 ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza orașului Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate aceste cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!