Connect with us

Actual

Cum funcționează noul sistem de acces la Delfinariu (video)

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a implementat un sistem modern de acces la Delfinariu. Astfel, în holul Delfinariului a fost amplasat un scanner de coduri de bare, care permite verificare mai rapidă a biletelor de intrare. Acest sistem este foarte eficient în cazul grupurilor de persoane, deoarece se scanează un singur bilet, însă pe display-ul scannerului se afișează numărul total al persoanelor din grup. În acest fel, accesul se face mai repede. În videoclipul atașat, puteți vedea o demonstrație a eficienței sistemului, făcută chiar de directorul CMSN, dr. Adrian Bâlbă:

CMSN este instituția muzeală cu cel mai mare aflux de vizitatori din județul Constanța. Modernizarea sistemului de acces a fost un obiectiv al directorului Adrian Bâlbă, în vederea eliminării cozilor uriașe care se formau în perioada sezonului estival. În acest sens, casele de bilete au fost dotate cu echipamente ce permit printarea biletelor cu coduri de bare. De asemenea, CMSN a implementat un sistem de vânzare online a biletelor de acces, disponibil la adresa www.delfinariu.ro.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: