Politica Slide

Cum profită un fost ministru al Sănătății de pe urma tensiunilor din aceste zile

aug. 12, 2018 Mihaela Tîrpan

Un fost ministru al Sănătății iese în prim planul opiniei publice cu un proiect din care pare să aibă drept scop strângerea de capital electoral necesar la viitoarele alegeri. Scrutinul pentru alegerile parlamentare nu este atât de detarte, iar Vlad Voiculescu gestionează tensiunile din aceste zile pentru propriul său interes.

Ieri, Voiculescu a lansat, pe pagina sa de Facebook, un proiect care îi va aduce cu siguranță voturi, știută fiind nemulțumirea românilor vizavi de actuala clasă politică. Astfel, Voiculescu prezintă proiectul “Un milion”, acesta având ca scop atragerea de partea sa a unui milion de oameni pe care să-i înregistreze într-un site și cu ajutorul cărora să… producă schimbarea.

“Mai sunt 112 zile până când România va împlini 100 de ani. Haideți să scriem istorie în zilele astea. Am creionat aici un mic #plan pentru 100 de zile. Începem astăzi, 11 august 2018. Un milion de oameni care se pot găsi oricând între ei. Un milion de oameni care se pot mobiliza oricând pentru a opri o nedreptate sau pentru a susține o inițiativă civică sau politică care face din țara asta un loc în care să vrei să trăiești. Un milion de oameni care pot semna o inițiativă cetățenească pentru modificarea constituției în 48 de ore. Un milion de oameni care pot aduna semnăturile pentru participarea la alegerile europarlamentare (de pildă pentru partidele de opoziție) în 48 de ore. Un milion de oameni care pot câștiga oricând Bucureștiul de partea schimbării făcute cu bună-credință, pentru bucureșteni. Un milion de oameni care pot aduce #respectul și #încrederea înapoi în România. Știu, pare mult, dar hai să începem cu 10.000 de oameni. Dacă cei 10.000 de oameni vor aduce în fiecare zi câte un om, vom fi 1.000.000 în doar 100 de zile. Un milion. Vino acum alături de mine!”, este mesajul scris pe site-ul creat de Vlad Voiculescu pentru mesajul postat pe Facebook .

Cum apreciați demersul politicianului care nu s-a remarcat cu nimic până acum și care are intervenții publice fix în aceste zile, o perioadă dificilă pentru România când mitingul anunțat al diasporei a împărțit țara în două, manipulările și violența luând locul tuturor activităților pregătite pentru anul centenarului Marii Uniri. De altfel, după cum puteți remarca, Voiculescu folosește pentru promovarea demersului său o imagine de la mitingul din Piața Victoriei, de zilele acestea.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este unul dintre membrii fondatori ai partidului Mişcarea România Împreună (RO+) și îl are alături pe fostul premier Dacian Cioloș.

Concluziile vă aparțin!

Comments

comments