Connect with us

Actual

Cum va fi vremea în Dobrogea în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Published

on

marea neagra

Meteorologii Centrului Regional Dobrogea au anunțat cum va fi vremea în intervalul 29 noiembrie – 2 decembrie.

Astăzi vremea va fi în general închisă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros și mai ales ziua, pe arii relativ extinse va ploua în general slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare îndeosebi pe litoral și în deltă (rafale, în general, de 45 – 55 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 11 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade.

Mâine, 30 noiembrie, vremea va fi în general închisă și relativ normală termic. Cerul va fi mai mult noros și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 6 grade.

Pe 1 decembrie vremea va fi  în general închisă și relativ normală termic. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse, temporar va ploua. Izolat, se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în special în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 9 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață.

În ziua de 2 decembrie vremea se va menține în general închisă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse, va ploua. Izolat, se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în special în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 11 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!