Actual

Cumpărători evacuaţi din City Park Mall Constanţa în urma unei alerte

mart. 11, 2018 Maria Ionescu

 

În această seară, persoanele aflate în City Park Mall din Constanţa au fost evacuate ca urmare a unei alarme declanşate în interior. Anunţul potrivit căruia cumpărătorii au fost nevoiţi să iasă a fost făcut prin intermediul difuzoarelor. În mod surprinzător, echipajele ISU Dobrogea nu au fost chemate la faţa locului. Vom reveni cu detalii.

Update: Pe pagina oficială a complexului comercial este trecut şi un număr de telefon care poate fi apelat între orele 10.00-22.00.  Am sunat însă, din câte se pare, acest număr este trecut doar pentru a exista o posibilitatea teoretică de a contacta reprezentanţii mall-ului. Acesta este numărul oficial: Tel+40759044365. Poate voi să aveţi mai mult noroc…

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!