Connect with us

Administratie

Curțile școlilor nr. 33 şi 37, reabilitate. Viceprimarul Cocargeanu: „Ambele unități sunt propuse pentru programul de creștere a eficienței energetice“

Published

on

Autoritatea locală din Constanța a terminat de reabilitat curțile interioare ale școlilor nr. 33 şi 37. Viceprimarul Florin Cocargeanu (USR) spune că terenurile de sport şi aleile de acces din cadrul celor două unităţi de învăţământ au fost reamenajate şi reconfigurate pentru a le oferi celor mici un spaţiu modern în care să îşi poată desfăşura activităţile în aer liber. De asemenea, afirmă edilul, ambele școli sunt propuse pentru finanțare prin programul ELENA (European Local ENergy Assistance) privind creșterea eficientei energetice a imobilelor. În prezent, aceleași lucrări de reamenajare sunt în derulare și la Școlile Gimnaziale Nr. 17 şi Nr. 18. Este efectuată decopertarea vechiului strat de asfalt, iar terenurile vor fi recondiționate prin turnarea unui strat de binder şi a unui strat de uzură.

„Se lucrează intens pentru că îmi doresc ca, până la începutul noului an şcolar, să fie duse la bun-sfârşit toate proiectele de reabilitare a curților unităților de învățământ pe care le-am inclus în planul de lucru al Confort Urban în 2022.“, a declarat Florin Cocargeanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta